Our wildlife styled wedding

Csodálatos érzés, több mint 60 sikeres esküvő után hirtelen a saját Nagy Napunkat megélni

Egy olyan esküvőt álmodtunk meg, ami minden ízében önazonos azzal, akik vagyunk és amit a Skystarban és a magánéletben is képviselünk. A természet, az erdők, a hegyvidék, és benne minden élőlény a szerelmünk, ezért az egész eseményt kapásból felvittük Mátraszentistvánba a Montembe. Kata pécsi, Dávid kecskeméti, ezért legyen minden független helyszínen ;) A hely 35 főt tud befogadni, ezért vettünk egy üres lapot és ráírtunk 35 főt. Azokat, akik legelőször eszünkbe jutottak. Ennyi. Az ünneplés nem lett volna teljes ha mindenki fáradtan esik be, ezért már előtte levő nap összerántottuk a csapatot, volt időnk közösen borozgatni, dézsázni, beszélgetni, ráhangolódni (hivatalos anyakönyvi lepapirozást megcsináltuk 5 perc alatt 2 nappal előtte).

Csodálatos érzés a Nagy Napon a helyszínen madárcsicsergésre ébredni tudva, hogy sehova nem kell rohannunk, minden vendégünk már a helyszínen van és csak egy szertartásunk lesz, arra is egy barátunkat kértük fel, aki egyben vendég, úgyhogy nem rohan sehova ő sem. Nem terelte el a figyelmünket az aznapi átutazás logisztikázása, hogy vajon mit hagytunk otthon, mit felejtettünk el .. helyette Kata egy könyvvel reggel kitudott ülni a teraszra, Dávid pedig elment virágot szedni az erdőbe (októberben), hogy maga kösse az esküvői csokrot. A készülődés - lévén hogy a Montem önmagában is gyönyörű - DIY teljesen minimál esküvői dekorral 1 óra alatt lement. Ami kellett pár apróság: gyertya, gyertyatartók, ezügyben barátunk volt a H&M és az IKEA. A kör “csillagkaput” Kata tanuja tervezte és rakta össze a helyszínen. Nem csináltunk ebből sem nagy ügyet. A szolgáltatókon kívül igazából senki nem volt szakavatott, és pont ezért volt minden személyes. A közös munka, a közös élmények összekovácsolták az embereket és szerintünk ezek szolgáltatják a legnagyobb emlékeket. Mint a tortánk esete, amiben ha a világ legcsúnyább tortáját szeretnéd kapni, akkor itt van hozzá a kitűnő recept: [1] vigyél két pinterest képet egy helyi cukrászdába, hogy ezek kombinációját szeretnéd [2] fizesd ki előre [3] küldd el egy barátodat érte és még akkor se kérdőjelezd meg a döntésed, ha maga a cukrászda hív fel, hogy ‘biztos ennek ilyen (csúnyának) kell lennie .. ??’ Szakadtunk a röhögéstől ahogy megláttuk élőben :) De a lényeg mindig az: hogyan reagálod le :) Ha nincsenek benned elvárások, és tudsz mindennek örülni, akkor igazából bármilyen esküvőt szervezhetsz. A házasság egy csúnya tortával sem lesz kevesebb, de egy legendás emlékkel biztosan több lesz :)

Ilyen lazán telt az egész napunk. Jutott idő mindenre és mindenkire. Jutott idő minőségi időt együttölteni a vendégekkel, megélni Velük minden percet, elvárásoktól mentesen. Úgy voltunk vele: ha ránkszakad az ég az is a miénk lesz :)

Katával tervezetten csak kettesben láttuk meg egymást elsőnek. Abban a kis szobában, kezemben tartva életem első sajátkötésű csokrát, tényleg az érzelmeink hullámvasútját éltük meg. Emlékszem már azelőtt bőgtem, mielőtt megfordultam volna. Aztán együtt sírtunk a boldogságtól. Életünk legszebb 5 perce volt a First Look .. Nektek is ajánljuk srácok .. teljesen ingyenes ;)

Feltett szándékunk volt nem túlbonyolítani a programot. Hiszen nem azért hívtuk össze a szeretteinket, hogy aztán mint a böjti zsidók meneteljünk mindenhova közösen .. Rábíztuk magunkat Rudi CM-ünkre, akivel már több esküvőn is jártunk és tudtuk, hogy 10 fő fölött mennyire fontos a jó szakmai vezénylet, hogy a spontán esküvőből ne egy Woodstock-i lézengés legyen ;) A szertartás, gratulációk, 1-1 csoportkép, kreatív fotók a naplementében és maga az esti buli (pohárköszöntők, vacsi, tinci tánci hajnal 2ig időzítve, hogy a másnap se vesszen el ..) ennyi volt összvissz a program. Se többb, se kevesebb ;) És azt hiszem még most 2 év után sem vágynánk többre. Hiszen szerintünk nem a mennyiség a fontos, hanem hogy az a kevés, amit terveztek az esküvőtökre na az legyen igazán őszinte és személyes.

Esküvőnk legnagyobb tanulsága: Nem elég belőle egy
Szivünk szerint minden évben tartanánk mégegy ugyanilyet .. És azóta is egymásnak mondanánk IGEN-t

Köszönjük a sok sok szeretetet családunknak, barátainknak és e remek kis szolgáltatói csapatnak, akiket szívből ajánlunk:

Montem VendégházJágity Fanni FotográfusOcskay Rudolf CeremóniamesterDJ Alex

Ha szeretnéd átélni, amit mi is aznap, akkor indítsd el ezt a számot, ami az első táncunk lassúzása alatt ment:

A csodálatos fotókat köszönjük barátunknak és kollégánknak: Jágity Fanninak